Daugavpils valstspilsētas skolēnu skatuves runas konkurss

Daugavpils Zinātņu vidusskolas 1.-2. klašu skolēni veiksmīgi startēja Daugavpils valstspilsētas skolēnu skatuves runas konkursā.

Esam gandarīti, ka Anna Marija Sokolova (1. c klase), Gabriēla Pavlova (1. b klase) un Varvara Trofimova (2. f klase) ieguva 1. vietu un tika izvirzītas dalībai konkursa 2. kārtā. Paldies par aktīvu dalību konkursā arī 2. f klases skolniekam Kirillam Skripničenko, kuram līdz 1. vietai un iekļūšanai nākamajā kārtā nedaudz punktu pietrūka.

Paldies skolotājām Andrai Gipterei, Ivetai Kaķeševai, Allai Grigorjevai un Olitai Ļitvinskai, skolēniem un viņu vecākiem par atbalstu, kā arī skolas tehniskajam darbiniekam Aleksandram Maļecam par filmēšanu.

Novēlam visiem dalībniekiem veiksmi arī turpmāk!

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils Zinātņu vidusskolas
direktora vietniece izglītības jomā
Vilma Tāraude

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jauno vieglatlētu kauss

Š.g. 24. aprīlī Daugavpils Zinātņu vidusskolas meitenes Anastasija Stepanova un Liāna Magada (9. e klase), Evita Šnepste (9. b klase), Nadežda Sulaine (8. a klase),

Lasīt tālāk »

Dabaszinības iedvesmo

Nekas tik ļoti nepriecina skolotāju kā skolēnu aktīvi izrādīta interese par mācību priekšmetu, savukārt, vēl lielāks prieks ir sastapties ar skolēnu iniciatīvu aktīvi piedalīties stundu

Lasīt tālāk »
Search