Programmas “Latvijas skolas soma” garšīgā nodarbība

Novembra beigās Daugavpils Zinātņu vidusskolā viesojās programmas “Latvijas skolas soma” “garšīgākais” dalībnieks –  “Ikšķiles saldējums”. 1.klašu skolēniem bija iespēja tikties ar “Ikšķiles saldējuma” pārstāvjiem, kuri pastāstīja par pilsētu Ikšķili, par to, kā radies uzņēmums, un par vissvarīgāko – kā top saldējums. Katram pasākuma dalībniekam bija iespēja arī nogaršot dažādus saldējumus. Tikšanās laikā mūsu skolēni iepazinās arī ar ielu mākslu un saldējuma reklāmu.

Nodarbības beigās skolēni darbojās praktiski: tika dots uzdevums atminēt, kāda garša piemīt viņam iedotajam saldējumam. Pēc nodarbības visi varēja izpausties radoši – katrs skolēns uzzīmēja savu mīļāko saldējumu. Izzinošais pasākums ļoti patika skolēniem – viņi to nosauca par garšīgu nodarbību!

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils Zinātņu vidusskolas
1.b klases audzinātāja
Aleksandra Masļakova

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Mācīties vācu valodu ar prieku

Pavasarī gribas ne tikai mācīties gramatiku un risināt uzdevumus, bet arī lasīt dzejoļus un dziedāt dziesmas. Gētes institūta Rīgā, Vācijas, Austrijas un Šveices vēstniecību organizētā

Lasīt tālāk »

Nevis izmest, bet pārvērst

Daugavpils Zinātņu vidusskolas 6. klases skolēni dizaina un tehnoloģiju stundās “Kā radoši lieto atkārtoti izmantojamus materiālus?” tēmas ietvaros pētīja, kā dažādi materiāli (plastmasa, tekstils, korķis…)

Lasīt tālāk »
Search