Ģeogrāfijas valsts 40. olimpiādes 2. posma rezultāti

Š.g. 7. februārī Daugavpilī notika ģeogrāfijas valsts 40. olimpiādes 2. posms, kurā piedalījās četri mūsu skolas 11. klašu skolēni. Diviem no viņiem – abi mācās 11. a klasē –  dalība bija veiksmīga: Artjoms Arefjevs ieguva II vietu, savukārt Raimonda Siliņeviča iegūto punktu skaits ļāva ierindoties III vietā.

Esam lepni un priecīgi par Artjoma un Raimonda panākumiem un vēlam turpināt apgūt ģeogrāfijas zinātnes plašumus un dziļumus! Paldies skolotājai Ivetai Miderei par prasmi motivēt un iedvesmot savus audzēkņus zināt arvien vairāk!

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils Zinātņu vidusskolas
izglītības metodiķe
Anita Pleša

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Mācīties vācu valodu ar prieku

Pavasarī gribas ne tikai mācīties gramatiku un risināt uzdevumus, bet arī lasīt dzejoļus un dziedāt dziesmas. Gētes institūta Rīgā, Vācijas, Austrijas un Šveices vēstniecību organizētā

Lasīt tālāk »

Nevis izmest, bet pārvērst

Daugavpils Zinātņu vidusskolas 6. klases skolēni dizaina un tehnoloģiju stundās “Kā radoši lieto atkārtoti izmantojamus materiālus?” tēmas ietvaros pētīja, kā dažādi materiāli (plastmasa, tekstils, korķis…)

Lasīt tālāk »

Jauno vieglatlētu kauss

Š.g. 24. aprīlī Daugavpils Zinātņu vidusskolas meitenes Anastasija Stepanova un Liāna Magada (9. e klase), Evita Šnepste (9. b klase), Nadežda Sulaine (8. a klase),

Lasīt tālāk »
Search