Visur zaķi – Lieldienas būs!

Tuvojoties pavasara gaidītākajiem svētkiem, skolas noformēšanas komanda aicināja telpu izrotāšanā Lieldienām iesaistīties visus skolēnus. Katrai klasei tika iedoti “zaķa” šabloni, kuri bija jāizgriež un jāizrotā, kā vien sirds kāro. Paldies visiem klašu audzinātājiem un skolēniem par aktīvo dalību skolas telpu rotāšanā!

Tagad zaķēni skaistuļi izvietoti gaiteņos pie katras klases durvīm, ikvienam garāmgājējam sūtot sveicienu. Nevienā pasaules malā, nevienā mežā nav tik daudz dažādu zaķu – stilīgu, smaidīgu, ar bantēm un groziņiem, ar puķēm ausīs un olām klēpī, putraimu rakstā un ziediņu stilā! Aicinām visus doties tuvā, bet aizraujošā ekskursijā pa skolu – sasmaidīties ar katru zaķi! Atrodiet zaķi, ar kuru kopā gribas nofotografēties! Un redzēsiet – diena kļūs simtkārt priecīgāka!

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils Zinātņu vidusskolas
izglītības metodiķe
Anita Pleša

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Nevis izmest, bet pārvērst

Daugavpils Zinātņu vidusskolas 6. klases skolēni dizaina un tehnoloģiju stundās “Kā radoši lieto atkārtoti izmantojamus materiālus?” tēmas ietvaros pētīja, kā dažādi materiāli (plastmasa, tekstils, korķis…)

Lasīt tālāk »

Jauno vieglatlētu kauss

Š.g. 24. aprīlī Daugavpils Zinātņu vidusskolas meitenes Anastasija Stepanova un Liāna Magada (9. e klase), Evita Šnepste (9. b klase), Nadežda Sulaine (8. a klase),

Lasīt tālāk »
Search