“Draudzības diena” skolas bibliotēkā

Februāra vidū Daugavpils Zinātņu vidusskolas pirmsskolas 11. un 12. grupas bērni, kā arī 4. e un 5. c klases skolēni kopā ar skolas bibliotekāri Inesi Iščenko iesaistījās “Draudzības dienas” svinībās.

Kopā ar pašiem zinātkārākajiem pirmsskolniekiem lasījām grāmatiņu „Kādā jaukā dienā. Viktors atrakciju parkā”, pēc tam izlasītās grāmatiņas iespaidā kopā uzspēlējām jautras stafetes.

Ar 5. c un 4. e klases skolēniem apspriedām draudzības labās īpašības un draudzības nozīmi katram no mums. Draudzīgi sadaloties grupās, kopā tika izdomāti vairāki ļoti jautri bilžu stāsti. Šie stāsti tik ļoti aizrāva skolēnus, ka, atskanot skolas zvanam, skolēni pat negribēja doties starpbrīdī un mūsu draudzīgie stāsti turpinājās vēl mazu brītiņu.

Skolas bibliotēkā bērniem arī bija iespēja izveidot katram savu Draudzības dienas – Valentīndienas atklātnīti un ierakstīt tajā veltījumu kādam tuvam draugam vai ģimenes loceklim.

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils Zinātņu vidusskolas 
bibliotekāre
Inese Iščenko

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Daba, tradīcijas un gards saldējums

Pavasara izskaņā Daugavpils Zinātņu vidusskolas 3. a klases skolēni devās izglītojošā un aizraujošā ekskursijā, kuras laikā apmeklēja vairākas ievērojamas vietas.Pirmais pieturas punkts bija putnu sala

Lasīt tālāk »

Mācību ekskursija uz Krāslavu

Š.g. 16. maijā Daugavpils Zinātņu vidusskolas 3. e klases skolēni kopā ar klases audzinātāju devās mācību ekskursijā uz Krāslavu. Pirmais mūs sagaidīja pats grāfs Plāters

Lasīt tālāk »
Search