Jauno skolu ieskandina pirmais zvans

Skola tā īsti sāk savu dzīvi tikai tad, kad tās gaiteņus un klases piepilda skolēnu čalas, bet uz tāfeles  parādās skolotāju rakstīti vārdi un skaitļi. Lai gan juridiski Daugavpils Zinātņu vidusskola ir izveidota 2022.gada 1.augustā, tieši Zinību dienas zvans visiem vēsta: “Skola ir atvērta!”

Jaunās izglītības iestādes audzēkņu saimi veido 1752 bērni un jaunieši – no pusotra gada vecuma pirmsskolas posmā līdz jauniešiem, kuriem šis mācību gads Daugavpils Zinātņu vidusskolā būs gan pirmais, gan pēdējais. Pirmo reizi skolas solos piecās klašu telpās sēdīsies 154 pirmklasnieki. Gan pavisam mazajiem, gan jau lielākiem skolas bērniem jaunas gudrības apgūt palīdzēs 143 radoši, talantīgi, gudri un aktīvi pedagogi. Par kārtību un tīrību skolā nenogurstoši gatavi rūpēties 75 tehniskie darbinieki, bet nepieciešamo atbalstu sarežģītās dzīves situācijās sniegs psihologi, sociālie pedagogi, karjeras konsultanti, medmāsas un pedagogu palīgi. Skolas darbs notiks četrās ēkās: Raiņa ielā 30 un 28, 18.novembra ielā 47 un Stacijas ielā 45.

Jaunā skola savu darbību tikko uzsāk un mums visiem – administrācijai, pedagogiem, skolēniem, viņu vecākiem, tehniskajiem darbiniekiem un atbalsta personālam – ir iespēja kopīgi veidot tās vēsturi ar labiem darbiem un savstarpēju atbalstu, izciliem mācību sasniegumiem, sportiskām uzvarām un skaistu svētku brīžiem! Lai mums veiksmīgs kopā ejamais ceļš!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Mācīties vācu valodu ar prieku

Pavasarī gribas ne tikai mācīties gramatiku un risināt uzdevumus, bet arī lasīt dzejoļus un dziedāt dziesmas. Gētes institūta Rīgā, Vācijas, Austrijas un Šveices vēstniecību organizētā

Lasīt tālāk »

Nevis izmest, bet pārvērst

Daugavpils Zinātņu vidusskolas 6. klases skolēni dizaina un tehnoloģiju stundās “Kā radoši lieto atkārtoti izmantojamus materiālus?” tēmas ietvaros pētīja, kā dažādi materiāli (plastmasa, tekstils, korķis…)

Lasīt tālāk »
Search