Programma “Piens un augļi skolai” uzsāk darbību 2022./2023.m.g.

No š.g. 3.oktobra Daugavpils Zinātņu vidusskolas pirmsskolas posma audzēkņi un 1.-9.klašu skolēni atbalsta programmā “Piens un augļi skolai”  bez maksas sāks saņemt augļus un pienu. Trīs reizes nedēļā izglītojamie saņems augļus (kopā nedēļā tie būs 300 g) un divas reizes – 200 ml piena. Vienam izglītojamam paredzētais finansējums piena produktiem  ir 10,48 eiro, bet augļiem un dārzeņiem – 5,40 eiro.

Atbalsta programmai ir izveidota sava tīmekļvietne www.piensaugliskolai.lv , kurā ir pieejama informācija par programmu, par iesaistītajām izglītības iestādēm, produktu ražotājiem, aktivitātēm bērniem un jauniešiem un citiem aktuāliem jautājumiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Mācīties vācu valodu ar prieku

Pavasarī gribas ne tikai mācīties gramatiku un risināt uzdevumus, bet arī lasīt dzejoļus un dziedāt dziesmas. Gētes institūta Rīgā, Vācijas, Austrijas un Šveices vēstniecību organizētā

Lasīt tālāk »

Nevis izmest, bet pārvērst

Daugavpils Zinātņu vidusskolas 6. klases skolēni dizaina un tehnoloģiju stundās “Kā radoši lieto atkārtoti izmantojamus materiālus?” tēmas ietvaros pētīja, kā dažādi materiāli (plastmasa, tekstils, korķis…)

Lasīt tālāk »
Search