Gatavojam ēdienus un gatavojamies vasarai

Tuvojoties vasaras brīvlaikam, Daugavpils Zinātņu vidusskolas 4. un 5. klašu skolēni dizaina un tehnoloģiju stundā, apgūstot tēmas “Kā lieto garšvielas vārītu un ceptu olu ēdienu pagatavošanā” un “Kā veic dārzeņu, augļu pirmapstrādi un termiski apstrādā tos” un lietojot esošās zināšanas un prasmes, darbojās skolas mācību virtuvē.

Sadarbojoties un dalot pienākumus, katrs skolēns pagatavoja savus ieplānotos ēdienus. Darbs virtuvē notika cītīgi, un bērni ļoti centās pagatavot garšīgus ēdienus, par ko arī pēc paveiktā bija liels gandarījums un prieks. Pagatavojot visu, bērni ar prieku nogaršoja un dalījās ar klasesbiedriem ar saviem “šedevriem”.

Paldies skolēniem par atbildīgu un centīgu darbu virtuvē un viņu vecākiem par atbalstu, lai īstenotu pilnvērtīgu mācību satura apguvi un varētu praktiski darboties!

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils Zinātņu vidusskolas
dizaina un tehnoloģiju skolotāja
Inta Skromāne

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Medus diena

Š.g. 27. novembrī akcijas ”Eiropas medus brokastis“ ietvaros Daugavpils Zinātņu vidusskolā 3. klašu skolēniem un pedagogiem notika izzinoša lekcija par bitēm, medu, bišu nozīmi apputeksnēšanā.

Lasīt tālāk »

Teātris? Jā, tas ir aizraujoši!

Š.g. 27.novembrī Daugavpils Zinātņu vidusskolas 2. klašu skolēni devās uz Daugavpils teātri, lai noskatītos izrādi “Sarkanās mājas noslēpums.” Uz teātri gājām raiti – noskaņojums bija

Lasīt tālāk »
Search