Programmai Erasmus+ jau 35 gadi

Š.g. 16.septembrī Valsts izglītības attīstības aģentūra (VIAA) svinēja Erasmus+ programmas 35 gadu jubileju. Svinīgo pasākumu apmeklēja arī Daugavpils Zinātņu vidusskolas projektu koordinatore Helēna Skripničenko. Svinīgajā pasākumā piedalījās pārstāvji no dažādām izglītības iestādēm no visas Latvijas: skolotāji un izglītības iestāžu vadītāji, studenti – Erasmus+ programmu dalībnieki.

Visi viesi vēlējās šajā dienā apsveikt gan aģentūru, gan programmu, jo, kā teica VIAA Erasmus+ programmas departamenta direktore Zane Gailīte: “Šie ir svētki visiem projektu dalībniekiem!” Pasākuma programma bija gan informatīva, ar labās prakses piemēriem un diskusiju par programmas iespējām, gan iekļāva dažādas aizraujošas aktivitātes: virtuālo sportu, foto zonu un radošās darbnīcas. 

Daugavpils Zinātņu vidusskola apsveic aģentūras darbiniekus un pateicas par atbalstu, sniegtajām iespējām un novēl arī turpmāku veiksmīgu savstarpējo sadarbību! 

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils Zinātņu vidusskolas
izglītības metodiķe
Helēna Skripničenko

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Mācīties vācu valodu ar prieku

Pavasarī gribas ne tikai mācīties gramatiku un risināt uzdevumus, bet arī lasīt dzejoļus un dziedāt dziesmas. Gētes institūta Rīgā, Vācijas, Austrijas un Šveices vēstniecību organizētā

Lasīt tālāk »

Nevis izmest, bet pārvērst

Daugavpils Zinātņu vidusskolas 6. klases skolēni dizaina un tehnoloģiju stundās “Kā radoši lieto atkārtoti izmantojamus materiālus?” tēmas ietvaros pētīja, kā dažādi materiāli (plastmasa, tekstils, korķis…)

Lasīt tālāk »
Search