Mūsu skolēni veiksmīgi piedalījās pilsētas foto orientēšanās sacensībās

Biedrība IIC DINO un projekta “Attīstošo spēļu klubs” dalībnieki  š.g. 24.septembrī Daugavpilī organizēja Foto orientēšanās sacensības komandām. Sacensību laikā dalībnieki meklēja Daugavpils pilsētas objektus, kurus ir iecienījuši vietējie iedzīvotāji. Komandu dalībnieki bija attapīgi un prata atrast īsāko ceļu līdz mērķim. Sacensību laikā bija ne tikai jāatrod noteikti objekti, bet arī atbildes uz jautājumiem. Komandas dalībnieki par objektu un atbilžu meklējumiem saņēma punktus, kuru summa arī noteica uzvarētājus.

Starp 13 komandām notika sīva cīņa, kuras rezultātā godpilno otro vietu ieguva mūsu komanda “Daugavpils Zinātņu vidusskola” ar 23,6 punktiem, no pirmās vietas ieguvējiem atpaliekot vien par 1,3 punktiem. Sveicam un esam priecīgi par mūsu skolēnu savas pilsētas zināšanām!

Šo jaunatnes iniciatīvas projektu pilnībā finansē Eiropas Sociālā fonda projekts Nr.8.3.4.0/16/I/001 “Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai” (PuMPuRS).

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Dabaszinības iedvesmo

Nekas tik ļoti nepriecina skolotāju kā skolēnu aktīvi izrādīta interese par mācību priekšmetu, savukārt, vēl lielāks prieks ir sastapties ar skolēnu iniciatīvu aktīvi piedalīties stundu

Lasīt tālāk »
Search