Kā radīt prieku sev un citiem

Labdarības organizācija “Palīdzēsim.lv” jau 14.gadu organizē akciju “Labo darbu nedēļa”, kad pastiprināta uzmanība tiek pievērsta palīdzībai, kuras sniegšanai nav nepieciešams liels finansiālais ieguldījums. Šogad akcijas laiks ir no 3.oktobra līdz 9.oktobrim.

Atsaucoties šim aicinājumam un piedaloties akcijā, Daugavpils Zinātņu vidusskolas pirmsskolas 8.grupa “Pūcītes” izvēlējās palīdzēt sakopt Centrālā parka teritoriju, savākt nokritušās lapas “Soliņu alejā” un radīt prieku parka apmeklētājiem. Bērni ar lielu aizrautību strādāja un vēroja garāmgājēju pozitīvās emocijas. Un tad, kad darbs bija padarīts, čaklie strādnieciņi nolēma izveidot no kastaņiem vārdu “Pasmaidiet!”, lai nodotu cilvēkiem patīkamu sveicienu un uzlabotu viņu noskaņojumu.

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils Zinātņu vidusskolas

pirmsskolas skolotāja

Inessa Kozlovska

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Mācīties vācu valodu ar prieku

Pavasarī gribas ne tikai mācīties gramatiku un risināt uzdevumus, bet arī lasīt dzejoļus un dziedāt dziesmas. Gētes institūta Rīgā, Vācijas, Austrijas un Šveices vēstniecību organizētā

Lasīt tālāk »

Nevis izmest, bet pārvērst

Daugavpils Zinātņu vidusskolas 6. klases skolēni dizaina un tehnoloģiju stundās “Kā radoši lieto atkārtoti izmantojamus materiālus?” tēmas ietvaros pētīja, kā dažādi materiāli (plastmasa, tekstils, korķis…)

Lasīt tālāk »

Jauno vieglatlētu kauss

Š.g. 24. aprīlī Daugavpils Zinātņu vidusskolas meitenes Anastasija Stepanova un Liāna Magada (9. e klase), Evita Šnepste (9. b klase), Nadežda Sulaine (8. a klase),

Lasīt tālāk »
Search