Skan Ziemassvētkiem veltītā dzeja

Ziemassvētku noskaņojumā 8.decembrī J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijā notika dzejas deklamēšanas konkurss “Jingle Bells 2022 – Weather” angļu valodā, kura tēma šogad bija “Laikapstākļi”. Visi bērni nopietni gatavojās šim konkursam un izteiksmīgi skaitīja Ziemassvētkiem veltītus dzejoļus. Pasākuma dalībnieki tika vērtēti divās vecuma grupās: 1.-2.klašu skolēni un 3.-4.klašu skolēni.

Jāpiebilst, ka daudzi bērni konkursā piedalījās pirmo reizi, tostarp arī Daugavpils Zinātņu vidusskolas konkursanti: Varvara Trofimova (2.f klase), Emīls Leitāns (1.a klase) un Žans Bukejs (1.a klase). Priecājamies, ka mūsu skolēni ieguva augstās 2.vietas! Visi uzvarētāji un skolotāji, kuri sagatavoja bērnus konkursam, tika apbalvoti ar diplomiem un dāvanām. Visi dalībnieki guva daudz pozitīvu emociju un spilgtu iespaidu pilnu pieredzi. 

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils Zinātņu vidusskolas
angļu valodas skolotājas
Alla Jerofejeva un
Zoja Kņaževa

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Mācīties vācu valodu ar prieku

Pavasarī gribas ne tikai mācīties gramatiku un risināt uzdevumus, bet arī lasīt dzejoļus un dziedāt dziesmas. Gētes institūta Rīgā, Vācijas, Austrijas un Šveices vēstniecību organizētā

Lasīt tālāk »

Nevis izmest, bet pārvērst

Daugavpils Zinātņu vidusskolas 6. klases skolēni dizaina un tehnoloģiju stundās “Kā radoši lieto atkārtoti izmantojamus materiālus?” tēmas ietvaros pētīja, kā dažādi materiāli (plastmasa, tekstils, korķis…)

Lasīt tālāk »
Search