Ceļojums pagātnē un ilūziju pasaulē

Mācību gada noslēgumā 25. maijā mēs, Daugavpils Zinātņu vidusskolas 7. a klases skolēni  devāmies mācību ekskursijā uz Lietuvu, kur apmeklējām Ilūziju muzeju Viļņā un Traķu pili.

Staigājot pa Traķu pili un Viļņu, mēs uzzinājām, kā senos laikos cēla pilis, kāda bija nauda, kā dzīvoja un ko ģērba cilvēki un ar ko nodarbojās.

Ilūziju muzejā mēs redzējām ilūziju gleznas, instalācijas ar eksponātiem, otrādi apgrieztām istabām, deformētiem izmēriem un LED gaismu šovu.

Paldies skolotājai Norai un vecākiem, ka atbalstīja mūsu ideju organizēt ekskursiju un uzzināt  jaunus vēsturiskus faktus par kaimiņu zemi un ilūziju  pasauli!

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils Zinātņu vidusskolas
7. a klases skolniece
Nadežda Sulaine

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Mācīties vācu valodu ar prieku

Pavasarī gribas ne tikai mācīties gramatiku un risināt uzdevumus, bet arī lasīt dzejoļus un dziedāt dziesmas. Gētes institūta Rīgā, Vācijas, Austrijas un Šveices vēstniecību organizētā

Lasīt tālāk »

Nevis izmest, bet pārvērst

Daugavpils Zinātņu vidusskolas 6. klases skolēni dizaina un tehnoloģiju stundās “Kā radoši lieto atkārtoti izmantojamus materiālus?” tēmas ietvaros pētīja, kā dažādi materiāli (plastmasa, tekstils, korķis…)

Lasīt tālāk »
Search